Yaz Okulu, Yeni Kayıt, Özel Öğrenci ve Diğer İntibaklar

Yaz Okulu, Yeni Kayıt, Özel Öğrenci ve Diğer İntibaklar Komisyonu olarak işlemlerin hızlanması için hazırlanan ve aşağıdaki linklerde bulunan formları kullanabilirsiniz.

Özel öğrenci olarak üniversitemizden başka bir üniversiteye gidip bir veya birkaç dönem okumak istiyorsanız bu formu kullanabilirsiniz. Sol tarafa gideceğiniz üniversitede bulunan derse ait bilgileri, sağ tarafa ise Düzce Üniversitesi'nde bulunan derse ait bilgileri yazınız. (Form üzerinde örnek verilmiştir. Kendinize göre güncelleyiniz.) Bununla birlikte neden diğer üniversitede okumak zorunda olduğunuzu ilgili belgelerle birlikte dilekçe ile bildirmeniz gerekmektedir. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRENCİ YÖNERGESİ okunmalı ve dilekçeniz yönergeye uygun doldurulmalıdır. Dilekçenizi bölüm başkanlığına teslim edebilirsiniz.

Özel öğrenci olarak gidip geldikten sonra bu form ile hangi derslerin intibak edileceği bilgisini vermeniz gerekmektedir. Sol tarafa gittiğiniz üniversitede bulunan derse ait bilgileri, sağ tarafa ise Düzce Üniversitesi'nde bulunan derse ait bilgileri yazınız. (Form üzerinde örnek verilmiştir. Kendinize göre güncelleyiniz.) Diğer gerekli belgelerle intibak olmak istediğinize ait dilekçeyi bölüm başkanlığına teslim edebilirsiniz.

Mühendislik Fakültesi'nden ders alıp Teknoloji Fakültesi'ne saydırmak isteyenlerin bu formu doldurup "Yaz Okulu, Yeni Kayıt, Özel Öğrenci ve Diğer İntibaklar Komisyonu"nda görevli akademisyenlerden birine kontrol ettirmeleri ve imzalatmaları gerekmektedir. Bu aşamada hangi dersin hangi ders ile intibak edileceği bu tablodan öğrenilebilir. Tabloda olmayan derslerde ise Mühendislik Fakültesi dersleri için bu link; Teknoloji Fakültesi dersleri için bu link kullanılabilir. Bu aşamada komisyon görevlilerinden biri ile dilekçedeki tabloyu doldurabilirsiniz. Dilekçenizi komisyon görevlilerine her ayın ilk Pazartesi günü teslim edebilirsiniz.