8.09.2021

2021- 2022 Eğitim – Öğretim Yılı Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavları Sonuçları

Resim Bölümü Yetenek Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihleri : 13-14-15 Eylül 2021

Saat: 09:00-16:30 arası

Kayıt Yeri: Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi-Dekanlık-A Blok Zemin Kat

Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler

• Lise Diplomasının aslı ya da yeni tarihli Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı ve 1 adet fotokopisi

• T.C. kimlik numarası olan fotoğraflı nüfus cüzdanının fotokopisi,

• Adayın son 6 (altı) ay içinde çekilmiş 4,5x6 ebadında 6 adet vesikalık fotoğrafı,

• 2 (iki) adet A-4 ebadında büyük beyaz zarf ve 6 (altı) adet 1,25TL.’lik posta pulu

• Askerlik çağına gelen 1994 ve öncesi doğumlu erkek öğrencilerin üniversitede eğitimöğretim için Askerlik Şubesinden alacakları Askerlik Durum Belgesini getirmeleri zorunludur. Askerliğini yapmış olan öğrencilerin Terhis Belgesinin aslını veya fotokopisini, askerlik görevinden muaf (sağlık, engel sorunları vb. nedeniyle) olanların Muafiyet Belgesinin aslı veya fotokopisini getirmeleri gerekmektedir. ("Askerlik Durum Belgesi Sorgulama" adresinden askerlik durumu öğrenilebilir.)

• 2020 veya 2021 YGS Sonuç Belgesi,

Not: Adaylar, kayıt için gerekli belgelerle bizzat veya temsilcileri tarafından noter tasdikli vekâletnameleriyle başvurabilirler. Eksik belge veya posta ile kayıt kabul edilmez.