2023 Yılı İç Değerlendirme Süreci ve Dokümanları

Üniversitemiz Kalite Komisyonunun "Üniversitemiz akademik birimlerinin 2023 yılındaki PUKÖ döngüsü kapsamındaki iyileştirmelerinin, Rektör/Rektör Yardımcısı, Genel Sekreter/Genel Sekreter Yardımcısı, Kalite Komisyon Üyesi, Kalite Alt Komisyonları İdari Personel üyesi ve Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü üyesi tarafından Aralık ayı içinde değerlendirilmesinin uygun olduğuna" şeklinde almış olduğu karar gereğince VI. İç Değerlendirme Planlaması yapılmıştır.

Bu planlama kapsamında 11 Aralık-22 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İç Değerlendirme ziyaretinde, biriminizi değerlendirmek üzere görevlendirilmiş olan ekip üyelerine, biriminizde son bir (1) yıl içerisinde yapılan faaliyetlerin ve iyileştirmelerin ayrıntılı olarak sunulması ve değerlendirme sonrasında  aysegulcin@duzce.edu.tr adresine sunumun iletilmesi gerekmektedir.

İç Değerlendirme Süreci ve Dokümanları