12.12.2023

Orka Banyo Fabrikası'na Teknik Gezi

Kurumsal Kaynak Planlama dersi kapsamında Orka Banyo Fabrikası'na 6.12.2023 tarihinde teknik gezi gerçekleştirilmiştir. Geziye öğrencilerimiz ve bölümümüz öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa YANARTAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Remzi BAŞAR ve Doç. Dr. Gülçin ERSÖZ DEMİR katılım sağlamıştır. Gezide, sektörün gereksinim duyduğu personel nitelikleri,  staj ve işe alım süreçleri ile ilgili öğrencilerimizin sektör hakkındaki bilgilerini artıracak önemli tecrübeler edinilmiştir. Departman yetkilileri öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtlayarak öğrencilerimize kariyer tavsiyelerinde bulunmuştur. Düzenlenen gezi ile öğrencilerimiz derslerde gördükleri teorik bilgileri pratik anlamda da yerinde gözlemleme fırsatı bulmuşlardır. Fabrika Müdürü Derya KAR, Bilgi Sistemleri Müdürü Arif ERTAŞ ve fabrika yetkililerine teşekkür ederiz.