27.03.2024

Girişimcilik Maratonu

Değerli Öğrencilerimiz,

Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark iş birliğiyle, iş fikri yarışmaları kapsamında bu yıl 10.su düzenlenecek olan "Girişimcilik Maratonu" 3-6 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

48 saatlik yoğun ve yaratıcı bir maratonun içinde yer alarak, fikirlerinizi teknolojiyle buluşturmak ve iş dünyasında fark yaratmak için bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

Bu yıl üç farklı girişime toplamda 150.000 TL değerinde ödül ayni ve nakdi olarak verilecektir. Ayrıca kazanan girişimciler, Düzce Teknopark Kapsül Kuluçka Merkezi’nde ücretsiz ofis alanı, eğitim ve mentörlük desteği ile fikirlerini hayata geçirebileceklerdir.

Başvuru Kategorileri

İş Fikrim Var, Takımım Var: Yenilikçi iş fikrine sahip olan ve bu fikri hayata geçirmek için takım kurmuş olan girişimcilere yönelik bir alanı temsil eder.

İş Fikrim Var Takımım Yok: Yenilikçi bir iş fikrine sahip ancak bu fikri hayata geçirmek için takım arkadaşlarına ihtiyaç duyan girişimcilere yönelik bir alanı temsil eder.

İş Fikrim Yok, Takımlara Katılmak İstiyorum: Yenilikçi bir iş fikri olmayan ancak bir takıma katılarak katkı sağlamak isteyenlere yönelik bir alanı temsil eder.

Son İş Fikri Başvurusu 19 Nisan 2024’tür.

Takımlara Katılmak için Son Başvuru Tarihi 3 Mayıs 2024 saat 16.00 (Etkinlik Başlangıcına Kadar)’dır.

Başvuru Formu için https://girisimcilikmaratonu.com/basvuru-formu/ internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü